Hvem er vi?

Astrid Kristensen er 66 år og har arbejdet som børnehaveklasseleder. Kaj Kristensen er tidligere lærer 
og 65 år. Vi har 3 voksne børn og bor i bydelen Fourfeldt i Esbjerg. 

Vi har altid været glade for at rejse og  de senere år har 
vi haft stor glæde af at kombinere ferierejser og motion, nemlig ved at tage på cykelferie. Vi har i somrene 1999, 2000 og 2001 været på cykelture i Irland.
Januar/februar 2003 var vi på New Zealand i 50 dage. 
Vi cyklede 1.500 km og var med bus 2.400 km.
Sommeren 2005 cyklede vi nord-syd Basel - Lugano i Schweiz. 2007 igen i Schweiz.

Vi er af den opfattelse, at en dag på cykel giver utrolig mange oplevelser. Man kommer ud i krogene af et område, man er tæt på naturen, og man har altid en mulighed for at stoppe op og nyde det, man er i. Når man er på cykelferie, har man også god mulighed for komme i kontakt med den lokale befolkning i det område ( land) man cykler i. 

I en tid hvor mange af os dagligt bruger alt for mange timer foran en skærm og over halvdelen af danskerne bevæger sig for lidt, vil vi gerne gøre en indsats for lidt mindre "skærmkikkeri "og inspirere til at man søger oplevelser/udfordringer og motion i naturen uanset alder.

Vi har begge den enkle livsfilosofi, at vi mennesker lige så godt kan give hinanden nogle gode oplevelser, og det er de mange dejlige, positive oplevelser fra cykelturene i Irland vi gerne vil delagtiggøre andre i på denne hjemmeside.